Thick stems
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Tiges épaisses
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To be placed over a bowl
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Poser au-dessus d'un bol
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To bring to a boil
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Porter à ébullition
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To coat a baking sheet
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Beurrer une plaque à four
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To cook for 5 minutes
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Cuire pendant 5 mn
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To crush
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Ecraser
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To cut crosswise into 1-inch strips
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Coupé en bandes de 1 inch d'épaisseur
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To cut into eights
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Couper en huitième
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To cut into wedges
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Couper en pointe
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To divide the mixture among 4 glasses
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Répartir le mélange entre 4 verres
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To drizzle the vinaigrette
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Verser la vinaigrette
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To fill a bowl halfway
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Remplir 1 bol à moitié
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To preheat oven to 200°
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Préchauffer le four à 200°
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To refrigerate for at least 1 hour
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Réfrigérer pendant au moins 1 heure
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To repeat with the remaining fruits
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Répéter l'opération avec le reste des fruits
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To slip off the skin
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Peler , ôter la peau des fruits
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To sprinkle with the remaining sugar
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Saupoudrer avec le sucre restant
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To stir in the syrup
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Incorporer dans le sirop
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To stir in the syrup
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Incorporer dans le sirop
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To toss
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Mélanger
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To whisk together
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Battre ensemble, mélanger
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Unsalted butter
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Beuure non salé
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Until emulsified
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Jusqu'à émulsion
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Until golden
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Jusqu'à ce que ce soit doré
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Watercress
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Cresson
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Whisking
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En remuant au fouet
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White peach
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Pêche blanche
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White vinegar
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Vinaigre blanc
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